piotrmarek12 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witam. Mam Scenika z 2006, w którym wystąpił problem z nawiewem i klimą. Stało się to po zalaniu deszczem podszybia (odpływy są już ok). Dmuchawa działa normalnie na wszystkich biegach ale brak nawiewu wewnątrz i nie dzieła klima. Zdemontowałem deskę i nie mogę dostać się do głównej klapki sterującej. Może to jest problem z instalacją elektryczną ? Jeśli ktoś ma schematy zasilania nawiewu i klimy to proszę o odpowiedź. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 a jak bezpieczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmarek12 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Witam Bezpieczniki ok, ale niektóre wtyczki bardzo ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirczek Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 mam to samo wentylator dziala na wszystkich biegach a nie dmucha tez mialem wode w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myster007 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 kurcze mam też problem z nawiewem na maxymalnych obrotach ledwo dmucha w deszczowy dzień ledwo daje rade szybe odparować jak rano jade do pracy to wydaje mi sie że słyszę przelewająca sie jakby wodę ale nie wiem czy to możliwe i jak sie do tego zabrać bo jestem nowym posiadaczem scenica mam go od 2 tygodni i w zimę bedzie jakas masakra jak tego nie naprawie prosze o jakąś pomoc rady pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 pomoc rady Zacznij pisać stosując duże litery na początku zdania, kropki i przecinki.Poza tym zacznij od udrożnienia odpływów z podszybia, od razu radzę wykorzystać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi