Kici1334 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam. Chciałbym się dowiedzieć jaką moc mają seryjne głośniki z przodu i z tyłu. Muszę je wymienić a kiedy się do nich dostałem to zauważyłem że nie ma na nich napisane jaką mają moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie wiem, ale niską, kup lepiej coś lepszego, a nie wzoruj się na oryginale - dobra rada :D ps. jak podłączyłem je pod moją Alpine CDE-101RM, to membramy popękały i kupiłem HERTZe Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez brudijr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kici1334 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jaka moc tych głośniczków będzie odpowiednia dla tego radia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Pamiętaj, że radiem możesz spalić głośniki w drugą stronę raczej często, oryginalne radio jest tak słabe (z resztą jak większość radii?) Więc, możesz kupić jakie chcesz, poczytaj troche o podstawach car-audio, bo widzę, troche nie obyty jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kici1334 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 No właśnie jestem obyty i nie chce ich popalić, więc pytam jaką moc mają mieć te głośniki :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopio155 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zwykłe głośniki czy głośniki cabasse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kici1334 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi