Gacymir Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam! Właśnie zamierzam kupić swoje pierwsze auto i wybór padł na megane II dlatego też zwracam się z prośbą do Was jako ekspertów o ocenę egzemplarza, który udało mi się znaleźć. http://otomoto.pl/renault-megane-expression-C25708852.html Godny uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alamichzar Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 nie jestem tu specjalistą, ale od razu widać że listwy na przednim zderzaku mają inny kolor niż pozostałe. Więc przedni zderzak był wymieniany. Drążek zmiany biegów tak wytarty że nie widać schematu biegów, brak climatronika, tempomatu, felgi stalowe jednym słowem golas. ps. na prawym progu nie ma naklejki więc tam też było coś robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 kierownica i ten drążek chyba dużo więcej widziały ryzyk-fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacymir Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 OK, dzięki za pomoc. Będę szukał dalej Dodano: 30 sie 2012 - 14:49 Udało mi się trafić na taki egzemplarz: http://otomoto.pl/renault-megane-ii-jedyny-ciekawy-tuning-C25755829.html co sądzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Ale syf w środku! No, ale to przy odrobinie pracy własnej i wydanej kasie na środki piorące dałoby się naprawić. Gorzej z tymi nakładkami na progi, które uważam tylko coś mogą maskować. No i wg mnie ma malowany prawy tylny błotnik (może nawet cały bok). Wyraźnie gołym okiem widać dużą różnicę w odcieniach między zderzakiem. Uważam, że nie zderzak malowany tylko błotnik, ponieważ z lewej strony między błotnikiem, a zderzakiem nie ma różnicy w lakierze. Z lewej strony uszczelka tylnych drzwi spada, więc też pewnie była ściągana - po co? Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacymir Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Ta różnica kolorów też rzuciła mi się w oczy, ale widzę że jest w nim więcej "ciekawostek" :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi