wiecek77 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Hejka meganecoupe02, sorry ale nie jarzę... Sugerujesz że kupiłem sobie problem z silnikiem 1.9 dCi, czy walnąłem gdzieś babola ? Jak na razie mam na szczeniaku 66 tys. km i mam go 9 miesięcy i zrobiłem okło 15 tys... i jest oki więc o co chodziło ? Dodano: 28 wrz 2012 - 19:43 Aaaaaa już kumam :D zaraz zmienie... jużtyle było tych skrótów z "D" że można oszaleć... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 wiecek77, ja na Twoim miejscu nie byłbym tak bardzo zadowolony, gdyby trafił mi się Scenic III z silnikiem dti :D hahaha :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Taki trochę OT z mojej strony, ale w dTi też jest F9Q, ja tam go chwaliłem. W mieście był sporo oszczędniejszy od obecnego - ekolodzy górą. To jak ze spalaniem biomasy w elektrowniach, wszystko cacy - tylko ile trzeba spalić ropy i zużyć prądu do jej wyprodukowania (nie wspominając ludzkiej pracy) to ludzkie pojęcie przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi