Foktrok Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 czy Megane III ma wyjście AUX w standardzie? chodzi mi oczywiście o minijack. w mojej Megi II musiałem sobie sam wyprowadzać z radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Jest takie gniazdo. W przypadku radia z BT zamiast gniazda na Jacki jest gniazdo na USB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Foktrok, nie masz aby na myśli wejścia? Wyjście (np. na zewnętrzny wzmacniacz) raczej by nie było minijackiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foktrok Opublikowano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) Papuga. ~~~~~~~~~~~~~~ tak, oczywiście chodzi mi o wejście na minijack ~~~~~~~~~~~~~~ czyli rozumiem, że megane III ma takie wejście w standardzie? niezależnie od wersji? Regulamin pkt. 5.9, 5.13 -Prezes Edytowane 11 Września 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martello Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Zobacz tu http://megane.com.pl/topic/37717-nowe-radio-w-megane-iii-fl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi