airbites Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witam, tutaj wstawiamy nasze zdjęcia przekroczenia( o ile jeśli był taki temat na tym forum, bo nie znalazłem); 24.08.2012 9:13 146 zamiast 50 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A czym tu się chwalić? Że jeździ się z 3 razy większą prędkością niż dopuszczalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 No właśnie to samo miałem pisać. Czym tu się chwalić? Głupotą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A gdyby tą drogą szła Twoja córka ( sprawdzić czy nie ksiądz ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Kobylnica znów zarobiła ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 EE.. to nie jest chwalenie. tylko moja głupotą. Tylko mnie zastanawia dlatego taka prędkość skoro w mieście zawsze zwalniam do max 70. Musiałem zagapić i skupiałem na drodze ze nie patrzyłem na otoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 mieście zawsze zwalniam do max 70 O ile mnie pamięc nie myli to na terenie zabudowym obowiązuje prędkośc 50 km/h lub 60 km/h w godz. 23:00 - 6:00A na drogach poza obszarem zabudowanym 90 km/h przez całą dobę. tylko moja głupotą wyjąłeś mi to z ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 nie wiem tylko dlaczego twarz na zdjęciu zamazana... coś mi się jednak zdaje, że ten pomysł 'nie przejdzie'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 co masz na mysli zamarzana twarz? no takie dostałem zdjęcie. i mnie dziwi czemu zrobili kwadrat biały obok mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A ja dziś dostałem niemiłą niespodziankę w postaci zdjęcia z fotoradaru. Wiedziałem,że dostanę bo aż nas oślepiło w nocy jak błysnęło. Na ograniczeniu do 40stki jechałem uwaga..... 51km/h. Dodam,że miało to miejsce o godzinie 3 minut 43 sekund 12. Fajnie,prawda? Dla mnie to głupota o tej godzinie aby robiono foty takiego rażącego przekroczenia prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 i mnie dziwi czemu zrobili kwadrat biały obok mnie? Widać siedziała tam inna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Dla mnie to głupota o tej godzinie aby robiono foty takiego rażącego przekroczenia prędkości. Dla mnie również,ale widocznie godzina nie ma tu znaczenia :D Ale podobno jak zostaną na drodzę tylko czynne fotordary to wszystkie będę ustawione tak że jak przekroczysz prędkość o 10km/h to będą cykały zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 10 punktów plus o 500zł lżejsza kieszeń. Pogratulować głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Ja w czwartek zarobiłem mandat 79/50 km/h,100zł i 4pkt :D Całe szczęscie rowerzytsa mnie trochę wcześniej wychamował bo tak miałbym pełne 90 km/h :D Edytowane 9 Września 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 a mnie zastanawia, czemu Twoja blacha jest pod samochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi