Zygmund Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 u mnie we wsi chłopak chce sprzedać autko w super stanie http://otomoto.pl/kia-carens-C25888852.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Ja zakupiłem w sobotę Megane Coupe 2000 rok z przebiegiem 73tyś ... potwierdzony . Edytowane 7 Września 2012 przez Wydma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 3 lata temu kupiliśmy Brava z 1998r z przebiegiem 49tys. autentyk polski salon Kobieta miała dalej do garażu niż na przystanek i auto mało jeździło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Okazje się zdarzają Ja na ten przykład mam do sprzedania Poloneza Caro 1,6 GLI, (maj 1995) z przebiegiem ciut powyżej 92 kkm. Wszystko działa, coś tylko huczy z tyłu, ale nie wygląda to na tylny most, raczej łożysko podpory wału. Fakt tu i ówdzie porysowany i gdzie nie gdzie poobijany, ale łatwo to naprawić. Ruda też w niektórych miejscach wygląda, ale tragedii nie ma. Auto więcej stało na parkingu lub w garażu, ostatnio stało od sierpnia 2011 do czerwca 2012 w garażu. Ostatnio potraktowałem lakier pastą TEMPO w efekcie wywołałem niezłe zamieszanie pod blokiem Jednym słowem okazje się zdarzają, ale trzeba na nie trafić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malyv8 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Ja bym nie chciał tej "kiły" nawet jak by miała 5 tyś przebiegu. Nie wiem czym tu sie podniecac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojzesz Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 sam mam Fiata CC rocznik 1996 z przebiegiem 23tyś. Auto od zawsze w rodzinie także przebieg pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Nie zapominajcie ze auto na linkę i elektryczne podczas jazdy do tyłu licznik cofał albo stał. W necie pisało że najwięcej przekłamanie ilości przejechane ma VW, Skoda i Audi nawet o 20%, a inne maja max 1.5% w europejskich a amerykańskie jeszcze mniej. Potem dziwienie że VW mało spala, długo przejechał bez remontu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke16 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ja zakupiłem ostatnio 2 autka i też potwierdzonymi oryginalnymi przebiegami Fiat SC 1.1 306 tyś km i Fiat Punto 2 1.2 142 tyś km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 mój dziadek ma opla kadeta z 89 roku który ma w oryginale przejechane 97 tys km i odpala na dotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 dział offtopic - to se mogę pomarudzić, a co... Czy Was w szkole uczyli pisać tyśąc? Co to za nowa moda by skrót od tysiąca kończyć literką siiii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ja mam 100% pewność,że moja Renia jak ją nabywałem to miała przebieg 159tyś km,bezwypadkowa,wszystko regularnie wymieniane itd. Co tu dużo gadać,dostałem ją od rodziców na 18urodziny hehe,on ją kupił z salonu w 2004roku. Teraz kupił sobie Renault Thalia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke16 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Wczoraj widziałem Lagune MK I PhI z 1996roku kombi 1.8 8V LPG od pierwszego właściciela z przebiegiem 606 tys km!!! ... Silnik nigdy nie remontowany... Fakt samochód wyglądał jakby przeszło przez niego stado bawołów ale silnik palił na tyka.... Facet mówił że innego auta nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygmund Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 najgorsze dla nas użytkowników aut jest to że prawie każdy z nas chce jeżdzić autami 'nowymi' lub jeśli nawet nie chcemy to musimy a cała ta motoryzacja po 2002 roku to już jeden wielki shit ... ale odwrotu od tego nie ma i materiały blachy jak i silniki to już nie jest to żeby 600 tys zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Zgodzę się z przedmówcą. Niestety im nowsze auto tym bardziej "przygotowane" do częstszych awarii i napraw. Metoda celowego postarzania produktu jest już stosowana praktycznie wszędzie. Niegdyś diesle były synonimem trwałości i dużych przebiegów, dziś przy mocno wysilonych jednostkach i skomplikowanym osprzęcie jak auto zrobi 250 tys. bez naprawy turbosprężarki, wymiany wtrysków itp. to jest radość. Kiedyś diesle robiły po 400-500 tys., zresztą sam miałem okazyjnie możliwość poruszania się jako pasażer Mercedesem 3.0D W124 (z lat 80-tych) z przebiegiem w granicach 500 tys. km. Silnik pracował bez zarzutów i odpalał zimą szybciej niż moja (wówczas) nowsza Meganka Edytowane 10 Października 2012 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucre Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Wszyscy tak piszą jakie to niskie przebiegi widzieli..Dla mnie niski przebieg był w 407 1.6hdi z 2007r, przejechane miała 110 tys km. Jak na zachód i diesla przebieg śmiesznie niski bo tam 40 tys rocznie to minimum...Z wysokich przebiegów widziałem ostatnio peuegota 406, w danii miał 560tys km!!!!, w Polsce już 230... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi