farmazon Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Witam forumowiczów! Mam takie małe pytanie... czy ktoś z Was posiada jakiś schemta, albo wie jak zdemontować tapicerkę z tylnej klapy bagażnika w Grandturze III? Udało mi się tylko odciągnąć zaczepy po bokach, ale "coś trzyma" na wysokości zamka a nie chcę działać siłowo :D Muszę zdemontować tą tapicerke, bo coś mi tam wpadło (nie mam pojęcia co) i przy zamykaniu i otwieraniu klapy robi "sru sru" tam i z powrotem i bardzo mnie to irytuje :D Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 masz sruby w uchwytach do zamykania klapy potem są zatrzaski metlowe, ale poczekajmy może ktoś coś jeszcze kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi