egeodeta Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Witam wszystkich serdecznie! Od kilku dni jestem posiadaczem Renault Megane 3 Grandtour G.2012 w wersji Dynamique Przeglądając sieć napotkałem się na dwie opcje, których nie domówiłem podczas zakupu auta. Są to Visio System (LDW + AHL) oraz system kontroli toru jazdy ESC. Na stronie www.renault.pl w konfiguratorze widnieją obie opcje w cenie 1600zł i 900zł. Mam zatem pytanie czy można dokupić w/w opcje w momencie użytkowania samochodu i jakie są ich ceny. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 ESP nie dołożysz "poza fabryką". Ten drugi dodatek to nawet nie wiem co to jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ten drugi to automatyczne przełączanie między światłami długimi i mijania. Jest kamerka patrząca, czy z naprzeciwka ktoś jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazz Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Za 1600,00zł nie chce Ci się ruszyć kciukiem aby przełączyć "długie"? Policz ile masz paliwa za tę kwotę. Daj sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobratom Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) To nie tylko automatyczna zmiana swiatel z krotkich na dlugie, ale takze monitorowanie toru jazdy pojazdu. System ten sprawdza czy przypadkiem nie zmieniamy pasa (przekroczenie linii na jezdni) bez wlaczenia kierunkowskazu, co moze sugerowac ze zjezdzamy nieswiadomie. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi