madlenn Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Witam wszystkich... Przymierzam się do zakupu Megane II. Znalazłam ofertę ale prosiłabym o pomoc w ocenie samochodu. Poniżej przesyłam link. http://otomoto.pl/renault-megane-C25908442.html Co o nim sądzicie? Mam dodatkowo prośbę o wskazówki na co zwracać uwagę przy tych samochodach. Z góry wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 1. Auto od kwietnia nie chce się sprzedać - data na zdjęciach. 2. Zużycie wnętrza świadczy o przebiegu +100kkm. 3. Różne światła przeciwmgielne. 4. Odklejona uszczelka tylnich drzwi. 5. Chyba świeci się jakiś komunikat serwisowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko78 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 nie wiem jak w ogóle można brać pod uwagę kupno samochodu z tego rocznika z takim przebiegiem (nawet gdyby dodać te 100kkm) za taką cenę? Moim skromnym zdaniem to auto nie ma prawa być sprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 MIRKO78 twoja wypowiedź jest co najmniej dziwna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Po pierwsze auto z rocznika 2003 jest wyceniane na 14-15tyś do AC. Czyli tutaj musi być jakaś mina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 ułaaaaaa, ale okazja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko78 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) P.ZYGA niby dlaczego? przez prawie pół roku nie może się sprzedać? powodem tego jest brak lub uszkodzenie czujnika w lewym przednim kole? wątpię. Czy auto z przebiegiem 40kkm jest warte tyle samo co samochód z 140kkm na liczniku? Edytowane 15 Września 2012 przez mirko78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi