aszczeniak Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jak pisałem wcześniej moje głośniki są tragiczne jak widać na załączonym zdjęciu poniżej. Dlatego chcę wymienić, na bank wszystko będzie lepsze od takich charczących głośników jak mam obecnie. Pytanie tylko jakie głośniki pod moc fabrycznego radia. przedni głośnik.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Poniżej 100W, ja bym brał te Phonocary :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 cześć! odezwij się do mnie na pw mam na zbyciu nieużywane Hertz DSK 130 (komplet z sykami i zwrotnicami) oraz używane ale w bardzo dobrym stanie 2 zestawy Pioneer TS-Q131C PIONEER - Głośniki: 13 cm 2-drożny zestaw odseparowanych głośników komponentowych. 180 W. Kewlarowa membrana. Dopasowany do montażu w samochodach marki Renault. w MII miałem zamontowane Hertz DSK i DCX na style i dawały rade :D - więcej info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszczeniak Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ten komplet Hertza bylby spoko.Poniewaz mam problemy z wiadomoscia prywatna. Jakis blad, prosze o wiadomosc jesli chodzi o cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja mam DSK ale na Alpince i mi pięknie chodzą, no i nie ma problemu z montażem zwrotnic, co też jest plusem :D Więc polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszczeniak Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Problem z tym, że Hertze jaki i Pioneer TS-Q131C trochę kosztują. Ile za te używane Pioneery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane ang Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 http://www.cliosport.net/forum/showthread.php?554087-Disappointed-with-Pioneer-TS-Q131C athlon64 nie mam tu nic złego na mysli :D co do pionierow nowe kosztuja ok 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 nie twierdze ze to sa glosniki ktore mozna porownac z hertzami ale sa lepsze od tych standardowych fabrycznych i przygotowane do montazu bez przerobek Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamerek Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Żeby nic nie zmieniać to zastanowiłbym się nad tym: GMS 7500 - są na allegro, lub GMS 950 też są na allegro Generalnie GMS robi całkiem ciekawe budżetówki. Jak ma coś fajniej zagrać i to z 13szt to polecam: Phase evolution CFS 130.25 Tyle, że ciężko je znaleźć i to tylko używki, no i bez wzmaka nie podchodź A na te wspomniane pionki nawet bym nie popatrzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszczeniak Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi, temat można uznać za zamknięty, ponieważ kupiłem Pioneer'y TS Q131C. Po pierwsze błyskawiczne podłączenie, z GMS'ami za dużo zachodu z podłączeniem oraz wzmacniacz, który mnie nie interesuje kompletnie. Po drugie, głośniki grają na prawdę ok. Podziękowania dla athlon64x4, który sprzedał mi dwa komplety za interesującą cenę. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za pomoc i rady. Edytowane 4 Października 2012 przez aszczeniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamerek Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 GMS'ami za dużo zachodu z podłączeniem oraz wzmacniacz A z czystej ciekawości, po jaką cholerę ci wzmak do tych GMS??? Ja tego nigdzie nie napisałem. To tak aby kolejnych osób nie wprowadzać w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszczeniak Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 To Twoje zdanie do tych głośników. "tyle, że ciężko je znaleźć i to tylko używki, no i bez wzmaka nie podchodź" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamerek Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 No to, żeby nikogo nie wprowadzać w błąd to proponuję czytać ze zrozumieniem Jak się czyta książkę to nie tylko początek i koniec ale jako ciągłość i to stwierdzenie dotyczy CFS'ów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi