danielswd Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witam Mam mały problem z zegarkiem w aucie a mianowicie po przekręceniu na wyświetlaczu pokazuje się normalnie zegarek ale minuty cały czas lecą... czyli jest 16.00 i minuty lecą jak sekundy do 16.59 i znowu 16 i caly czas to samo... Co sie mogło stać? Jak naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 po przekręceniu Po przekręceniu czego Dawno nie mam M I ale jeśli dobrze pamiętam to osobno się ustawia godz. a osobno min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielswd Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 po przekręceniu kluczyka tak są dwa osobne guziczki do ustawiania godzin i minut ale jak ustawiam godzinę to wszystko ok a jak naciskam minuty to nic się nie dzieje a minuty cały czas lecą... Tak jak bym miał cały czas wciśnięty guziczek z minut i nie wiem czemu tak się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Wciskając guzik zwierasz styki i chyba tak już zostało.... Spróbuj popukać delikatnie w przycisk od minut, może puści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielswd Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 próbowałem już pukać stukać w ten guzik ale lipa dalej. cały czas minuty mi lecą jakies inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Rozebrać i zobaczyć co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielswd Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 hm tylko jak sie dostać do środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi