MeganeKrak Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam, Zakładam pierwszy temat, ale mam prośbę: Jakie jest Wasze zdanie/opinia na temat originalnych naklejek na Meganke dostępnych w salonach Renault? Znalazłem na franucskim forum zdjęcie auta oklejonego nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mi się podoba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martello Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Oczywiście kwestia gustu. Dla mnie typ "buraczanego" tuningu, oszpecenie fajnego auta i pozbawienie go atrakcyjnej elegancji. Coś w stylu tatuaży. Zalatuje dziecinnym prymitywizmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane ang Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 kwestia gustu mało która renufka ma naklejki :D jakies 2 tyg temu widziałem podobne na aledrogo koszt koło 100zł a orginały po 200 za twingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mi też się podoba, ale w 2.0T a nie w 1.4 czy 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi