baciuś Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam, otwieram oficjalnie sezon 2012/2013:D Pada i nie zamierza przestać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 U mnie także sypie od samego rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Też ciągle pada jednak tylko na aucie się utrzymuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 W Gliwicach też podsypuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecky Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Teraz we Wrocławiu zasypane wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 U mnie (Zgierz) już o godzinie 18.40 pługopiaskarkę na ulicy widziałem. Cud się stał w mieście zapomnianym przez władzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marbor Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 wlasnie zaczelo pruszyc, super bo od wczoraj lało :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) U mnie przestało napewno bedzie rano drapanie szyb ;/ Edytowane 27 Października 2012 przez Wydma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja dzisiaj odśnieżałem auto trzy razy. Za każdym razem zgarnąłem po ok. 10cm śniegu. W sumie to się cieszę że posypało, bo mogłem potestować nowe oponki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Padało u mnie w Poznaniu ale szybko stopniał a temp 2 stopni nadal do teraz. A kapcie niestety mam letnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marbor Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 jest i pada dalej :( około 5cm tam gdzie go nikt nie razjechał i zdeptał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 U mnie świeci słoneczko i temp około 6 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Bochnia,jest około 4cm sniegu i pruszy,temper.+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 U mnie w Opolu zaczęło padać od wczoraj od około 14 do późnej nocy. Dzisiaj wszystko topnieje... Apropo.Jechałem wczoraj i było ślisko,jak hamowałem to się auto ślizgało, a ja w pedale hamulca czułem,że coś stuka.Wczoraj pierwszy raz to zaobserwowałem,pytałem się ojca i powiedział mi że to na bank ABS-y.Mówił,że miał tak samo,jednak wolałem się Was zapytać dla pewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Twój ojciec ma zapewne rację, działanie ABS charakteryzuje się skaczącym delikatnie pedałem i chcarakterystycznym dźwiękiem stukania :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi