subratri Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 A u mnie chyba wreszcie odpuściło. W zeszłym tyg w jedną noc spadło po kolana, tak, że zerwałem kolejne łańcuchy i zniszczyłem oponę. Teraz chyba jednak już topnieje ostatecznie. Trąci wiosną powoli :lol: Niedługo chyba dach otworzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 I zima wróciła. U mnie totalny paraliż. Śniegu na podwórku mam miejscami wyżej ode mnie. Tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) W Rybniku śniegu brak. Miejscami lekko przyprószone warstewka poniżej centymetra: http://www.rybnik.eu/index.php?id=644 Za to na rybnickim rynku pełną parą idą przygotowania do wiosennego kiermaszu: http://www.rybnik.eu/index.php?id=485 Edytowane 15 Marca 2013 przez gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 W Andrychowie i okolicach w nocy napadało śniegu po kolana. 15 minut auto odkopywałem o podjeździe nie wspominając. Dziś już tylko lekko prószy chwilami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 W Bochni spadło przez noc 25cm śniegu,do tego silny wiatr zawiewa suchy śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 W u mnie może 2-3 cm jest, tyle że wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 U mnie mrozik około -3 stopnie i jakieś resztki śniegu niech topnieje i temperatura do góry bo trzeba daszek otworzyć :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malyv8 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Motocykl naszykowany do sezonu, a ja łażę i słucham dźwieku odśnieżarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Wczoraj: T-sherty, grile, motyle, pszczoły i cała reszta pełnowartościowej wiosny a dzisiaj tak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 U mnie (Andrychów) znów sypie gęściutko od około pół godzinki. Właśnie byłem podciągnąć auta bliżej drogi (40 m odśnieżania mam pod sam dom). Kiedy będzie wiosna w końcu ?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Dziś i u mnie sypie, wielkie mokre płaty, na szczęście niegęsto, a i auta jutro nie muszą być ruszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Ja nie skłamie jak napisze, że od listopada tyle nie nasypało co dzisiaj i wciąż sypie Edytowane 18 Marca 2013 przez Tomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokon4 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Świebodzice k.Wałbrzycha - sypie i końca nie widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Poznań, sypie ostro, nawet zawieje. Auto zawalone. Jutro o 6.00 znów miotła i odsnieżanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scenicool Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Gostyń 3 razy odgarniam podwórku. Dobrze że auta w garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi