Krzychu Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam zainteresowanych! Chciałem uprzejmie poinformać, że już na dniach z pomocą kolegi Nicponia, ruszamy z realizacją zamówień na forumowe gadżety. W ofercie dostępne będą: - koszulki ( białe / czarne ), małe i duże logo na plecach - 21zł; - czapeczki jak na zdjęciu poniżej - 20zł; - kubek z logo forum 11zł; - długopisy z logo 2-3zł. Do ceny należy doliczyć koszt wysyłki. Forum nie czerpie zysków ze sprzedaży gadżetów. Z zamówieniamy ruszamy po zamieszczeniu zdjęć. Do tego czasu chciałbym zapoznać się z Waszą opinią odnośnie oferty i czekam na ewentualne sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 ja chętnie koszulkę i kubek przytulę sugestia: koszulki polo mogą być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 koszulkę i kubasa kupię ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 , sugestia --> koszulki troche lepciejszej jakości powinny być. Nie najtańsze. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Pomysł bardzo dobry.. Na czapkę bądź kubek bym się pisał.. Ale lepiej ciut dać wyższą cenę i koszulki kupić lepsze jakościowo żeby po 3 praniach nie zrobiła się z nie ściera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Też się będę na to pisał. Super inicjatywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 może smycze do kluczy jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_ek Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Dobry pomysł. Zapisz mnie na dwie czapeczki i dwa kubki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 koszulka i kubek-pisze sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 panowie robione jest to dla was po kosztach wiec koszulki są dobrego materiału, czapeczki sa najdrozsze jakie byly i zastanawiamy sie jeszcze nad koszulką polo bo wypasiona polówka ładnie by sie komponowała z czapeczką :P zreszta narazie krzychu chce sprawdzic jaka bedzie wasza reakcja :P tylko ze polówki mala troche wyzsza cene narazie musze przetestowac ich jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 zastanawiamy sie jeszcze nad koszulką poloto ja na 100% na polo się pisze :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 to może jakaś ankieta ? Lepiej będzie potem policzyć z bazy ? :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 2x czapeczka 1 w rozmiarze mini 10 długopisów i 2 kubki :-P jestem jak najbardziej za!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_ek Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Jak będą polo, to też dwie dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi