elstefano Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 W trakcie wymiany żarówki zgubiłem gumową zaślepkę żarówki H7 z przedniego reflektora. Czy ktoś ma może pomysł gdzie można dostać samą zaślepkę nie kupując reflektora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 To proste - w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elstefano Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 91 pln za kawałek gumki... to przesada... Na allegro można kupić cały (chociaż trochę pokiereszowany) reflektor za 150 pln... Szukam alternatywy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Jeśli już piszecie o serwisie allegro to same gumy też występują. Cena to około 10 - 30 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elstefano Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Po co przedrzeźniasz przedmówcę :D Czy któs ma pomysł gdzie kupić tą uszczelkę poza ASO... lub od jakiego innego samochodu te osłony mogą pasować. Ja doszedłem do tego że part no to 7701061699 i w Intercars zamienników nie ma... Pisanie bez konkretów, że na allegro takie elementy są choć dobrze wiem, że ich tam nie ma nie pomogło :D Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Może w Twoim Allegro nie ma, ale w moim są. Jak chcesz to mogę Ci kupić w moim Allegro, jak przelejesz należność na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi