Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Prośba o ocenę Megane 2.0T Warszawa

Tomi1985

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że jestem nowy na forum na wstępie chciałbym wszystkich przywitać.

Mam do Was prośbę o ocenę Reni 2.0T - auto już kawałek stoi, ale cena ani drgnie ;)

Czy auto jest warte tej ceny?

http://otomoto.pl/renault-megane-sport-f1-team-5-drzwiowa-C26178410.html

Auto mojego byłego sąsiada z Gdańska - stało uliczkę dalej ;) Moim zdaniem oprócz szkopułów które są rzetelnie opisane w ogłoszeniu to nie ma czego się przyczepić. Auto miało odświerzany lakier - miało sporo rys/zadrapań. Posiada pełną historię ASO, w PL serwisowane w ZDUNKU - po wymianie rozrzadu, płynów itp.

To jest identyczna RSka jak moja - w 5drzwiach w tym kolorze wyszło tylko 50szt ;) Oczywiście nie jest to F1 team - ma tylko takie naklejki ;)

Ja mogę to auto polecić - trzeba się przejechać i ocenić własnym okiem ;)

Powiem Wam szczerze, że byłem to auto obejrzeć i właśnie zaniepokoiło mnie spasowanie zderzaków i zacieki lakieru które zauważyłem na tylnym zderzaku, ale być może wynikają one właśnie z tego, że lakier był odświerzany :) ... ponadto liczyłem też, że auto należy do klubowicza, a wiadomo, że bez komisu było by trochę $ taniej ;)

• 1 miesiąc temu...

połączono z poprzednim Twoim tematem

Koledzy, co możecie powiedzieć o tej Megi http://otomoto.pl/renault-megane-gwarancja-tech-assistance-C26999727.html

Czy jest warta oczekiwanej kwoty, a może jest z nami jej właściciel, bądź ktoś zna właściciela? :!:

Pozdrawiam i dziękuję za wszelką pomoc :!:

Edytowane przez gojgien

Całkiem prawdopodobne ze ta megana wyglądała niedawno tak:

thumb_hosting_zdjec_1358249606__meg_rs_uszk_24.jpg

thumb_hosting_zdjec_1358249647__meg_rs_uszk_00.jpg

thumb_hosting_zdjec_1358249662__meg_rs_uszk_19.jpg

thumb_hosting_zdjec_1358249700__meg_rs_uszk_11.jpg

Była sprzedawana przez 2BRally.pl :D VINu niestety nie posiadam - charakterystyczna jest maska oklejona na czarny mat jak i w tej z linku tylnia klapa nie posiada napisu MEGANE co może (ale nie musi) świadczyć o tym ze tył był naprawiany

Ahaaa no to teraz patrzę iż ta z ogłoszenia nie może być 2005 ;) ponieważ jest to phase2 a phase 2 były od stycznia 2006 roku :D

Już nie raz udostępniałem tabelkę Meganek RS

thumb_hosting_zdjec_1358322588__meganers.jpg

wyedytowałem ;)

O hostingu fot już pamiętam i się z trudnością ale dostosowuję ;) ;)

P.S. A jakby ktoś dalej szukał Megany Sport - to moja perełka jest na sprzedaż. Prawdziwa bezwypadkowa, doinwestowana (z kupą nowych części), zadbana no i jedyna taka ;)

Uprzedzam że tanio nie oddam ale za to pewne auto z dobrych rąk bez koniecznosci inwestycji worka kasy ;)

47000 :D do małej negocjacji

Co do tej Meg - wyciągnij VIN to zobaczymy co się uda znaleźć na nią ;)

Jeszcze tak na szybko - sprawdź dokładnie prawy przód (strona pasażera) ;)

Brakuje mu też listwy pod przednim zderzakiem

Edytowane przez Shymek

• 2 tygodnie później...