wader111 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Mam taki no oku co wy na to http://tablica.pl/oferta/renault-megane-ii-1-6-112km-benzyna-lpg-CID5-ID1EfaF.html#2d2166c6;r:6;s: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Nie wiem, ale mi ten przebieg nie pasuje, jak kupiony w PL salonie i 1 właściciel to zazwyczaj robił większość w ASO, więc jest do sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 kierownica jak na ten przebieg troszkę zbyt mocno wytarta, reszta wygląda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek8991 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pytanie do czego sluzyc ma ci to auto rodzinne itp?? gaz w megance nie jestem zwolennikiem a przebieg jest realny ja ma z 2002 roku i mam puki co 107 tys przejechane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wader111 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 meganka ma mi służyć do pracy tam i z powrotem 30km i po mieście krótkie docinki 6km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi