lucas_dabrowski Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Witam kolegów forumowiczów Zalogowałem się dziś pierwszy raz także przepraszam modów za ew. błędy (z braku czasu nie cztałem regulaminu) Mam problem z moją meganką 1.5dci 2004 r , od jakiegoś czasu zauważyłem że nawiew (klimatronik) działa bardzo głośno na maksymalnym biegu i wprowadza duże wibracje na desce rozdzielczej tak było do wczoraj , dziś przestał działać wogóle nawiew , w samochodzi zimno jak cholera wszystko paruje , nie nadaje się do jazdy (samochodem przemieszcza się małzonka z dziećmi) , także trochę stęka że zimno . Będę wdzięczny za uwagi i spostrzezenia , rady co z tym fantem dalej zrobić ? Pozdrawiam lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 (z braku czasu nie cztałem regulaminu) Trzeba było jednak przeczytać Będę wdzięczny za uwagi i spostrzezenia , rady co z tym fantem dalej zrobić ? :) jest sporo tematów na ten temat.Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi