lordrene Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Po wymianie amortyzatorow zaczelo stukac, pukac it. Wiec zdecydowalem sie powymieniac trochec czesci w zawieszeniu. Kupione juz: 1. Sworznie wachacza szt 2 2. Tuleje wachacza szt 4 3. Koncowki drazka kierowniczego szt 2 4. Guma stabilizatora szt 2 I mam pytanie. Szczeniak to Ph2 2000r 1.9 dti i czy takie cos bedzie pasowac: http://allegro.pl/lacznik-stabilizatora-przod-renault-megane-scenic-i2782927005.html ? Nie ma drazkow w szczeniaku? Edytowane 4 Grudnia 2012 przez lordrene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 czy takie cos bedzie pasowac: http://allegro.pl/la...2782927005.html ? nie będzie pasować, bo czegoś takiego tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordrene Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 A co tam jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 ;) Najlepiej zobaczyć, bo były dwa rozwiązania, takie jak podałeś powyżej lub takie, ale skoro meanecoupe02 pisze że mają być te drugie to ja bym mu wierzył ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordrene Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 ok jutro zerkne dzieki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 te łączniki z pierwszego linka były bodajże w lagunie I, ale pewności stuprocentowej nie mam. Być może były też w żeliwnych wahaczach notowanych w scenicach.megankach, ale one są bardzo rzadko spotykane. Na forum chyba tylko raz się pojawiły u jednego użytkownika. Raz miałem sytuację w sklepie, gdzie sprzedawca lepiej wiedział ode mnie co mam w aucie i chciał mi to wcisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeslaw789 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ja wymieniłem to wszystko już w swojej megii a tu nadal puka , słyszałem o zaciskach i rzeczywiście się ruszają. Moje pytanie , co z tym zrobić? czy czeka mnie wymiana obydwu zacisków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi