cinas Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Złożyłem kilka sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafeck Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 W dniu 6.05.2021 o 14:00, cinas napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Masz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Jaki byłby koszt zrobienia samego doświetlania zakrętów w mIII ph2? Kierunkowskazy autostradowe są dostępne w originale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Moduł DS454 kosztuje około 200 zł + przekaźniki , podstawki kabelki jakieś 50 , i zostaje kwestia tego zmontowania i zamontowania na aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Czyli to jest większy koszt niż kierunkowskazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemekrs Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 W dniu 6.05.2021 o 14:00, cinas napisał: Złożyłem kilka sztuk Witam cza są może jeszcze dostępne ? Megane 3 RS 2010r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewandowski136k Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Czy moduł komfortowych kierunkowskazów jeszcze dostępny i jaka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piosaf Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) EDIT: NIEAKTUALNE Nie zdążyłem zamontować 1 sztuki w aucie przed sprzedażą, także mam do sprzedania od ręki. Proszę o kontakt w PW. Edytowane 19 Czerwca 2023 przez piosaf nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverGTA Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Cześć, jestem zainteresowany zakupem takiego modułu, może u kogoś leży zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olmas Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Ma ktoś jeszcze niepotrzebny moduł? Może być używany, ale sprawny oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 W dniu 6.05.2021 o 14:00, cinas napisał: Złożyłem kilka sztuk Żeby zamontować Twój moduł to w jakim stopniu trzeba rozebrać plastiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Plastiki przed nogami kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Jest gdzieś jakiś manual? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszmalina Opublikowano 16 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Ja posiadam meg.3 z 2011 grandtour czy można po przez clip aktywować kierunkowskazy autostradowe i doswietlanie zakrętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi