kamill8848 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie. Po akcie wandalizmu na mojej megi jestem zmuszony zakupic dwa lusterka zewnętrzne i mam pytanie, czy lusterka z Megane Classic , Hatchbacka lub kombi będa pasowały do meganki Coupe(oczywiście elektryczne)? ponieważ szukam takich w kolorze nadwozia aby nie było potrzeby lakierowania. z góry dziekuję za odpowiedź. Pozdrawiam! Edytowane 9 Grudnia 2012 przez kamill8848 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Tak, będą pasowały. Ale z drugiej strony możesz zainwestować w zestaw do pomalowania nowych lusterek (koszt ok. 50 zł za lakier bazowy + bezbarwny np. tu masz). Przy zakupie uważaj, aby nie kupić lusterek od wersji angielskiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ważne, żeby lusterka były od phII bo w phI były inne (pasują zamiennie, ale inaczej wyglądają). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamill8848 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Dzięki za rady. Zwracam uwagę właśnie żeby nie nadzia się na Anglika. wole nie malowac jak widzialem juz w kolorze karoseri tylko chciałem sie upewnic, że będą pasowały :D Dodano: 11 gru 2012 - 12:33 Lusterka kupione. Zamykam temacik. Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi