Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Podgrzewane lusterko a Wałek rozrządu

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie czy jest jakoś połączone lub jest jakaś zależność między podgrzewanym lusterkiem a wałkiem rozrządu. Pytam bo padło mi lusterko nie grzeje i jednocześnie wyskoczył mi błąd położenia wałka rozrządu. chciał bym się dowiedzieć od Was bo może jest ktoś kto się zna na tym i wie o co chodzi

Jeżeli to nie ten dział to przepraszam ale widzę że temat lusterek jest w kilku działach

Edytowane przez dudi1782

Witaj

tak czytam to co piszesz i się zastanawiam

czy złapanie kapcia w kole tylnym ma coś wspólnego z nie działającą tylna wycieraczka

i twierdze ze nic nie ma wspólnego jedno z drugim.

Pozdrawiam

chodzi mi o to czy np podgrzewanie lusterka nie jest jakoś połączone z czujnikiem wału jakoś wiązka czy czymś takim.Wiem że to dziwne ale z doświadczenia wiem że absurdy się zdażają .Bo dziwi mnie że w tym samym są dwie różne usterki naraz.Może i przypadek a może nie.

Jedno co lusterko i czujnik wałka mają ze sobą wspólnego w tym kontekście, to wtyczki i gniazda, które zarówno tu, jak i w innych elementach są tak samo podatne na braki styków zaśniedzenia i jednakowo psują komfort korzystania z auta. To właśnie miał na myśli autor cytowanej wypowiedzi z elektrody. Nie jest to zresztą niczym nowym ani zaskakującym w renówkach, szczególnie tych starszych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!