Obiboc Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Towarzysze Pomocy potrzeba, rozpadła się w moim bolidzie lampka do oswietlenia tablicy rejestracyjej . Pod pojęciem rozpadła się ukryłem informację iż prawy styk w prawej lampce się poprostu złamał i d.. świecić nie będzie. W środe powinieniem pojechac na przegląd a świeci tylko jedna. Pytanie czy da radę wstawić w jej miejsce mampke od HB? Bo takich w necie pełno a do kombiaka znalazłem tylko całą listwę używaną i to z uchełanymi kablami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Poczytaj: http://megane.com.pl/topic/37089-stopione-wtyczki-podswietlenia-rejestracji/page__p__285723__hl__stopione__fromsearch__1#entry285723 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Jak dobrze pójdzie to nawet oświetlenia nie będą sprawdzać na przeglądzie. A jak sprawdzą to można powiedzieć, że w drodze na przegląd żarówka spaliła się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 No niby można. Znajomy byl wczoraj na przeglądzie w tym samym miejscu gdzie ja jeżdzę i puścili go z pierdzącym tłumikiem. "Merkaba" dzięki, za linka przeglądałem forum i jakoś nie trafiłem na ten temat . Na razie spróbuję przełozyć styki z innej lampki tak na szybko , później faktycznie zastanowię się nad tymi ledami bo fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi