Flacha Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam Czy ktos wymienial juz moze żarówki ze srodka auta na LED ? czy jest w ogóle taka możliwość? Chcialbym wymienic te w drzwiach ktore swieca na nogi i te na gorze w podsufitce. Czy jesli jest taka mozliwosc to moge je wymienic i nie bedzie to mialo wplywu na gwarancje auta? Samochod posiadam od 14 grudnia:). Megane Grandtour 1.4 Tce Dynamique. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 ja wymieniłem wszystkie i nie ma najmniejszych problemów - koszt całej operacji (6x w5w podsufitka + 4x drzwi + schowek) to jakies 120PLN żeby jakoś rozsądnie świeciło i nie generowało błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flacha Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Mogłbys mi podpowiedziec jakie dokladnie zarowki kupiles zeby nie generowaly bledow i czy sama operacja wymiany jest jakas skomplikowana i czy wystarczy tylko zmienic zarowki czy moze cos w kompie trzeba cos zrobic.? i czy przy przegladach auta nie przyczepia mi sie ze mam zmienione zarówki? Pytanie poza tematem. Widze ze masz wieksza moc silnika niz fabryczna. Co zrobiles? (chip tunnin?), gdzie ?za ile? rozumiem ze dopiero jak sie gwarancja skonczyla? I czy roznica w osiagach jest odczuwalna? jak spalanie? . Jak cos pisz na priv . Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 O oświetleniu wnętrza LED są już przynajmniej dwa rozbudowane tematy. Nie ma sensu przepisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 ogólnie meganka III nie protestuje jak sie jej wkłada LEDY więc dobrać tylko odpowiednią moc i barwe , ja mam na światła cofania i tablice narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi