Prezes Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Jeśli faktycznie, to pytanie czy podpięte i czy działają Może ktoś fotele przełożył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosek Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 W mojej wersji z 1998 (sprowadzonej z Niemiec) są poduszki boczne. W tym temacie: Jest 1 komentarz 26.02.2008 Odpowiedź: Na rynek polski wersja niemożliwa. Na rynki: Francuski, Belgijski, Niemiecki, od września 1998 roku wprowadzono wersje z możliwością zamówienia dodatkowych poduszek bocznych z zastrzeżeniem wersji wyposażenia. Silnik: 1,6 K7M 702, 703 z wykluczeniem wersji economy (75KM) 720; silnik 2,0 ITD ...... wybranie pakietu wyposażenia RT wyłącznie w 4 i 5 drzwiowej wersji nadwozia Ja mam 1.6 8v 90km wersje RT 5 drzwiowa. i autko było z końcówki 1998 roku, natomiast 1 rejestracja była pod koniec stycznia 1999 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 No to rarytasik 4 poduszki były standardem po lifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacMordainCadal Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Mam Megane Cabrio z 97 i moje pytanie brzmi czy drzwi z polifta będą do niej pasować? Albo chociaż uszczelka bo to dla niej kupiłbym te drzwi xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi