Damian771 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Planuję kupić jutro olej Castrol 5W40 oraz filtr. Czy wiecie gdzie są najniższe ceny? Słyszałem, że olej najtaniej kupię w Auchan w Żorach, a co z filtrem? NorAuto podobno drogie? Jutro i tak musze jechać do Rybnika więc te okolice też wchodzą w drogę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ja ostatnio Elfa i filtr kupowałem przez Allegro u tego sprzedawcy: http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=24898677 Razem z filtrem i przesyłką wyszło taniej jak w Auchanie. Szybko i sprawnie, czego dowodem są same pozytywne komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian771 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Już sprawdziłem. Olej Castrol Magnatec 5W40 w Auchan Żory kosztuje 158zł za 4 litry, w NorAuto jeszcze drożej... W Orzeszu ten sam olej, ale 5l znalazłem za 130zł ; ) Jutro po niego jadę. :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi