Kris07 Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Czy są jeszcze gdzieś dostępne te aktualizacje? Czy któraś z nich sprawia że rolką można przewijać tylko zapisane przez siebie stacje pod przyciskami 1-6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OdRenault Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Również podłączam się do pytania, czy jest nowsza aktualizacja niż 3.1.0.27 ? I czym się różni wersja premium od classic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Nie słyszałem o nowszej wersji tego softu. Ja miałem wersję premium w moim poprzednim Megane Bose Edition (czyli system audio firmy Bose). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OdRenault Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) W dniu 4.04.2021 o 20:12, ted11 napisał: Okej a nie wiesz może dlaczego po wgraniu uptade do najnowszego, nie działa przycisk na pilocie przy kierownicy "Odbieranie połączeń i kończenie połączeń "? Czy jest jakaś możliwość naprawienia tego ? Lub cofnięcie aktualizacji softu ? Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez OdRenault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qfiatek Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Czy u Szanownych Kolegów czuć/słychać różnicę po wgraniu najnowszej aktualizacji? u mnie nawet podkręcenie basów do +9 niestety mało zmienia, a funckja Bass Boost to zupełna pomyłka. Przyjemne brzmienie jedynie, da się wyczuć w ustawieniu JAZZ bez Bass Boost'a. Nie wiem, co bardziej nadaje się do wyiany głośniki czy samo radio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi