Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Prośba o pomoc w ocenie Megane II

chainsaw

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie i drogie Panie proszę Was o pomoc w ocenie dwóch meganek z allegro, noszę się z zamiarem kupna jedej z nich:

1.5 Dci

2.0

Szukam wersj 3 drzwiowych, obie wydają się interesujące, jeśki chodzi o silniki to dość duży rozrzut bo jedna ma 1.5 dci, a druga dwulitrową benzynę. Z dwulitrówką nie miałem jeszcze do czynienia, jakiego tam mogę się spodziewać spalania głównie w miescie na krótszych trasach ?

nr 1 cena mówi sama za siebie fajny składak, fotele z ph I które wyglądają jakby przejechały 200tyś, xenony (nie wiem czy dobrze widze czy to może sam zderzak ze spryskami) esp ale podłokietnika nie ma? do tego troche listw szarych, troszkę czarnych, klamki czarne :!:

Jak widzę ogłoszenie:

SAMOCHÓD UTRZYMANY JAK NOWY , BARDZO ZADBANY

TECHNICZNIE BEZ ZARZUTU , W BARDZO DOBREJ KONDYCJI

UŻYWANY GŁÓWNIE PRZEZ KOBIETĘ !!!

To zamykam i szukam dalej, bo pewnie zaiast 98 tys ma 198 tys....Poza tym co oni mają z tymi kobietami ?! Czy one jeżdzą jakoś inaczej ? Np. tylko na wstecznym ? Bo jak widzę jak czasem jeżdzą kobiety (bez obrazy) to wcale mnie to nie zachęca :!:

"UDZIELAMY 3 MIESIĘCZNEJ GWARANCJI ."

Ciekawe na co :!:

Edytowane przez iceman_k

Co do Pań to może rzeczywiście różnie z tym bywa ostatnio widziałem jak jedna pani za kierownicą forsowała wysoki krawęrznik bo nie potrafiła wycofać, a sprzęgło wyło nie miłosiernie :!: oczywiście nie którym panom też sie zdarza, żeby ich nie urazić. Już myslałem że w miarę fajna meganka 2008 rok, podłokika rzeczywiście nie widać, nie eliminuje aut uszkodzonych pod warunkiem że wiem iż nie były skasowane do połowy..

Udziela 3 miesięcznej gwarancji bo przed 3 miesiące mozesz zwrócić auto jeśli wyjdą jakieś wady ukryte a potem to oleją Cie ciepłym moczem i podziękują.

P.S. tą 2.0T też mam zamiar zobaczyć i może nabyć jeśli jest w dobrym stanie w przyszłym tygodniu raczej pojadę ją zobaczyć

Szukam wersj 3 drzwiowych

Na początku grudnia ubiegłego roku ta meganka z forum była mi oferowana do ewentualnego zakupu. Szukałem wówczas HB, GT lub scenica. Wybrałem trzecią opcję.

Może megana nadal jest do wzięcia, warto podpytać właściciela.

http://megane.com.pl/topic/35949-brudijr-renault-megane-ii-phi-coupe-19dci-120-04/