kszyhu Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam kupiłem jakiś czas temu Megi :!: i zauważyłem ze mam wbity hak w dowód rejestracyjny ale nie ma go w aucie, i chciałem zaptać czy można go jakoś zamontować ? ;> proszę o odpowiedzi :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Oczywiście że można, w takim przypadku nie jest już potrzebna wizyta w SKP, by przeprowadzili badanie i wystawili zaświadczenie o prawidłowym montażu haka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia_m Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 temat Haka jest więc proszę o pomoc czy ktoś jest w stanie mi pomóc mam reno megan 1,4 95 KM z 1999 r. chciałabym założyć do niej hak aby ciągnąć nią przyczepe kempingową niewiadów ona waży ok 500 kg i nie znam się chciałabym wiedzieć czy moje reno sobie poradzi czy nie klęknie . Miałam mazde premacy co miała 74 KM i poszło sprzegło od ciągnięcia przyczepy więc teraz wolę sie zorientowąć. Czy silnik nie jest za słaby jak myślicie proszę o podpowiedzi Czy ma ktoś taką megan jak ja i ma w niej HAK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Miałam mazde premacy co miała 74 KM i poszło sprzegło od ciągnięcia przyczepy Powiedziałbym, raczej od nieumiejętnego obchodzenia się z nim :!: Nie jest to jakiś demon zrywający podłoże ale powinno dać radę, oczywiście na spokojnie. Oczywiście taka przyczepa to spore obciążenie. Nie pamiętam ale w dowodzie masz wpisane ile można ciągać. poz/ Q1,Q2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 A może masz wypinany i przy zakupie go nie dostałeś? Sprawdź czy nie ma stelażu do haka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhu Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 no własnie chyba nie mam tego calego stelaza ;/ moze mi ktos doradzic jaki hak mam kupic ? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 JA może trochę z innej beczki: Mam okazję zdobyć hak w dobrych pieniądzach, ale z sedana. Wygląda tak: Obawiam się tylko, że prawe mocowanie jest inne niż u mnie (powinno być proste, a nie wygięte :/ ) Może ktoś mi powiedzieć? Nie mam za bardzo jak sprawdzić, bo kanał jest niedostępny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Mam okazję zdobyć hak w dobrych pieniądzach, ale z sedana. A jakie nadwozie ma kolega? jeżeli sedan to OK. Jeżeli kombi lub hbt to już nie podejdzie. Edytowane 22 Lipca 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 sorry, zapomniałem dopisać. właśnie mam habetkę :/ czyli trzeba szukać dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi