caqerr Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, Mam mały problem. Mechanik założył mi złe tarcze na tył :!: Powinienem mieć 270mm a założył mi 240mm :!: Na szczęście teraz już siedzą dobre tarcze. Powiedzcie mi do jakiego modelu są te tarcze ? Bo chciałbym je sprzedać, a nie chce wprowadzać kupującego w błąd... Zdjęcia: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Z góry dzięki za pomoc :) Edytowane 12 Stycznia 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 zalecane przeczytanie tego: http://megane.com.pl/topic/43298-regulamin-dodawania-zdjec-meganecomplhosting-zdjec/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caqerr Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ok, przepraszam. Już doczytałem regulamin :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszM Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Są już bezwartościowe, trzeba je ewentualnie najpierw przetoczyć (samymi klockami się już nie wyrównają), żeby je komuś w ogóle za grosze dać, możesz więc nawet nie wyjść na zero... BTW, fajny "mechanik"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caqerr Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Naprawdę będzie to aż tak nieopłacalny interes ? Tarcze są prawie nowe , klocki w bdb stanie łożyska tak samo. A taki zestaw to ok 500zł nowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszM Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Niestety, zgłoś się po kasę do mechanika jak Ci złe założył, przeciez powinien oddac Ci kase a nie zdemontowane zniszczone czesci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi