ProKiler Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam :D Spodobał mi się ten samochodzik : http://moto.allegro.pl/renault-megane-1-9dci-rs-key-less-go-skory-jedyna-i2960389369.html i prosiłbym was o opinie itd ;D Z góry dziękuję każdemu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zdjęcia pięknie podkręcone, oczywiście nie jest to wersja RS - ma zderzak z tyłu wymieniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burkots Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 identyczny mam śodek - brązowa półskóra i powiem tak, że przy tych "zniszczeniach" kierownicy i drążka zmiany biegów mam obieckje czy nie były wymieniane. sam mam 160k km przebiegu i te elementy są sporo bardziej zurzyte niż te na foto przy 170k... Jak turbo nie było regenerowane to autko swoje już ma za sobą więc i to trzeba zrobić-później bez wiekszych jaj... FOTO - ładne i nie ma co sie czepiać - może dla niepoznaki tak wykonane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) To jakiś "składak". Tylny zderzak od RS a reszta to zwykła seria. Ogólnie handlarzyna na dodatek widać, że dobry kombinator - wystarczy spojrzeć na przebieg Merivy, którą wystawia na innej aukcji a zużycie skórzanych foteli w tym aucie :D. Nawet bym sobie tyłka nie zawracał tą Meganką ani żadnym innym autem od tego użytkownika. Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Łysy__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi