Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Prosba o ocene Megane II

robot

Rekomendowane odpowiedzi

Na pierwszy rzut oka - warto się przymieszyć do tej renatki.Wydaje mi się,iż była jakaś przygoda z przodu i lewy tył też warto dokładnie oglądnąć.Wnętrze nie jest zniszczone (ale niestety środek ma kiepskie zdjęcia) ,co do przebiegu-nie wiem,może jest prawdziwy.Nie podoba mi się ta nakładka na kierownicę.Weź kogoś,kto umie obejrzeć diesla i kto będzie chciał się pobawić w sprawdzenie czy wszystkie bajery działają.Sprawdź koniecznie klimę.Tapicerka nie jest z weluru,nie wiem na czym ma polegać owa wielofunkcyjność kierownicy.ASR?Gdzie?

połączono tematy

Panowie co powiecie o tym autku

http://otomoto.pl/renault-megane-slupsk-C27743236.html

Jakie koszty ewentualnych remontow w tym samochodzie mogą mi się trafic :)

W myśl zasady: jeden user- jeden temat, a w nim wszystkie oferty poddawane ocenie.

Dodano: 08 lut 2013 - 17:05

a ewentualne koszty naprawy jak się tu ksztaltuja , tez jestem z slupska wiec obejrzenie auta to nie problem , jak z spalaniem w tym modelu

Edytowane przez gojgien

Może od końca.Brak osłony akumulatora.Ktoś grzebał i to byle jak przy plastikach z przodu.Podnośnik w bagażniku.Czyżby komuś się nie chciało przygiąć karku i schować ów sprzęt na miejsce?Trzecie od końca zdjęcie-brak plastiku-dół konsoli centralnej.Brak nakładki na pedał sprzęgła,a wogóle olbrzymia różnica poziomu hamulca i sprzęgła.Drugi rząd siedzeń wygląda tak jakby dużo były wożone dzieci.Siedzenie kierowcy nosi ślady częstego wsiadania.No i pora na blachę.Przód wygląda na dwukrotnie robiony i to byle jak.Wgniecenia na prawym tyle (próg+nadkole),tył robiony,źle wpasowana klapka wlewu paliwa a jeszcze warto dokładnie zobaczyć drzwi kierowcy czy czasem coś się z nimi nie działo.Blachy poznańskie a auto w Szczecinie.Musi lub musiał mieć poważne wady,kupiony za psie pieniądze,podszykowany i czeka na chętnego.Brak w ogłoszeniu jakiejkolwiek wzmianki o przebiegu i pochodzeniu auta.