robot Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Nosze się z kupnem meganki co powiecie o tej ofercie http://otomoto.pl/renault-megane-slupsk-C27743236.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Na pierwszy rzut oka - warto się przymieszyć do tej renatki.Wydaje mi się,iż była jakaś przygoda z przodu i lewy tył też warto dokładnie oglądnąć.Wnętrze nie jest zniszczone (ale niestety środek ma kiepskie zdjęcia) ,co do przebiegu-nie wiem,może jest prawdziwy.Nie podoba mi się ta nakładka na kierownicę.Weź kogoś,kto umie obejrzeć diesla i kto będzie chciał się pobawić w sprawdzenie czy wszystkie bajery działają.Sprawdź koniecznie klimę.Tapicerka nie jest z weluru,nie wiem na czym ma polegać owa wielofunkcyjność kierownicy.ASR?Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robot Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) połączono tematy Panowie co powiecie o tym autku http://otomoto.pl/renault-megane-slupsk-C27743236.html Jakie koszty ewentualnych remontow w tym samochodzie mogą mi się trafic :) W myśl zasady: jeden user- jeden temat, a w nim wszystkie oferty poddawane ocenie. Dodano: 08 lut 2013 - 17:05 a ewentualne koszty naprawy jak się tu ksztaltuja , tez jestem z slupska wiec obejrzenie auta to nie problem , jak z spalaniem w tym modelu Edytowane 8 Lutego 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robot Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 http://otomoto.pl/renault-megane-C25545532.html taki samochodzik do oceny, cena podejrzanie niska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punxhc Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Sam sobie odpowiadasz... Za taką cenę to może starsze clio,nie megane. Osobiście takie megaokazje omijałbym szeroookim łukiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Kolejny i ostatni raz przeniosłem i połączyłem tematy. :) Jeszcze raz założysz nowy temat dla kolejnej oferty i wszystkie bezpowrotnie lecą w kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Może od końca.Brak osłony akumulatora.Ktoś grzebał i to byle jak przy plastikach z przodu.Podnośnik w bagażniku.Czyżby komuś się nie chciało przygiąć karku i schować ów sprzęt na miejsce?Trzecie od końca zdjęcie-brak plastiku-dół konsoli centralnej.Brak nakładki na pedał sprzęgła,a wogóle olbrzymia różnica poziomu hamulca i sprzęgła.Drugi rząd siedzeń wygląda tak jakby dużo były wożone dzieci.Siedzenie kierowcy nosi ślady częstego wsiadania.No i pora na blachę.Przód wygląda na dwukrotnie robiony i to byle jak.Wgniecenia na prawym tyle (próg+nadkole),tył robiony,źle wpasowana klapka wlewu paliwa a jeszcze warto dokładnie zobaczyć drzwi kierowcy czy czasem coś się z nimi nie działo.Blachy poznańskie a auto w Szczecinie.Musi lub musiał mieć poważne wady,kupiony za psie pieniądze,podszykowany i czeka na chętnego.Brak w ogłoszeniu jakiejkolwiek wzmianki o przebiegu i pochodzeniu auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Tak na szybko ładnie porysowana przednia szyba po stronie kierowcy od końcówki wycieraczki, wgnieciony próg pod drzwiami pasażera z tyłu oraz tylni błotnik po przejściach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi