janksz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jezeli masz diesla to normalka. Jezeli benzyna to nie powinien sciemnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Robert__ Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zciemnieje, zciemnieje, a to dlatego że tak jak ktoś napisał wcxześniej że całego oleju nie wylejesz z silnika i stary olej się miesza z nowym i dlatego zmienia barwę, także nie martw się i jeżdzij spokojnie na nowym oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Dlatego przed spuszczeniem olej nalezy dobrze rozgrzać. Zleci go wtedy jak najwiecej. [ Dodano: 2007-01-30, 22:30 ] nie martw się i jeżdzij spokojnie na nowym oleju. Kolega ma racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lontas Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Co do klucza od korka oleju to ja tez miałem ten problem i kupiłem imbus 10 i zeszlifowałem na czworokat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Polecem klucz, który każdy ma w domu - zwykła klamka + ewentualnie kawałek rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Podczas ostatniej wymiany oleju, klamka mi się ukręciła. Na następną wymianę kupię sobie klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 a nie taniej dobra klamke w metalowym? 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Nie. One ogólnie robione są z szajsmetalu. Ten czworokąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi