Paawel Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Witam. Czy wyświetlacz widoczny na zdjęciu będzie również wyświetlał temperaturę zewnętrzną?? Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Oj dawno to było ale chyba taki też miałem i była temp. Jednak na 100 % niech ktoś inny jeszcze potwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Mam dokładnie taki sam w obu autach, pokazuje czas (po ustawieniu) oraz temperaturę na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Rzadko się zdarza, ale były też takie same, które pokazywały sam czas bez temperatury. Na zegarku powinna być naklejka z numerem, jeżeli jest 7700421037 to jest to zegarek + temperatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19megi99 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ja w swojej Renacie mam ten sam. I mój pokazuje tylko godzinę bez temp. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 bez temp. ma nr 7700421038 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) 19megi99/ Może masz uszkodzony czujnik temperatury w lusterku lub nie masz go wcale. Edytowane 21 Lutego 2013 przez 11348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Nie jest to prawdą, jakby czujnik był uszkodzony to by się coś wyświetlało na wyświetlaczu, tyle że wskazanie było by nie prawdziwe. O ile dobrze pamiętam jak jest przerwa to się wyświetla -40°C jak zwarcie chyba 80°C. Chyba, że spaliła by się żarówka, ale wtedy w ogóle nic by się nie wyświetlało. Jak nie ma czujnika w lusterku i od początku nie było to na 100% nie będzie wskazania temperatury. Powtarzam są dwa rodzaje tych wyświetlaczy, jedne pokazują temp. drugie nie. PS http://megane.com.pl/topic/35953-wymiana-czujnika-temperatury-zewnetrznej/ http://megane.com.pl/topic/1477-m11-czujnik-temperatury-zewnetrznej/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi