CAPOMAN Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 [CIACH!!!] ooo , że się w tematyce :roll: Sprawa została wyjaśniona - Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Swego czasu ( przed PKS-em ) też bawiłem się w instalacje alarmowe. Złożyłem kilkanaście i dałem sobie spokój. Ludzie się o faktury zaczęli się dopytywać a ja na założenie firmy nie miałem kasy. A szkoda bo mnie to nawet kręciło. Napisze jeszcze że z wykształcenia jestem elektromechanik (zawodowe), technik elektronik (technikum), rok na politechnice a teraz 4 rok na telekomunikacji w prywatnej szkole. A praktycznie to ze mnie po prostu elektryk jest. Niebawem chce sobie podnieść uprawnienia elektryczne. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Ja jestem lekarzem po takim egzaminie państwowym i zastanawiam się co dalej. Dodatkowo pracuje w pewnej firmie medycznej ale za miesiąc kończę. A potem zobaczymy... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 No to i ja: Pierwszy zawód: Technik Elektronik spec. Systemy komputerowe na ukończeniu: Fizyka - Metody komputerowe Fizyki (UW) Zawód wykonywany: Administrator sieci UNIX/WINDOWS + obsługa informatyczna firm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamson Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Inżynier energetyk. Bawię się z wysokimi napięciami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 P_r_z_e_m_o, za mało. ;-) Plastikami się się bawię, a w zasadzie tworzywami styrenowymi i kauczukami. Jak coś jest bardzie popsute wzywam serwis, zresztą nie mam czasu na głębokie dłubanie przy sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 hehe no to ja jako... uczen XVI L.O. w W-wie na stale nigdzie nie pracuje :) a matura coraz blizej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topol Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Ja jestem studentem V roku - Mechaniki i budowy maszyn, pracuje w firmie produkującej autobusy turystyczne i miejskie jako konstruktor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spitfajer Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Z wykształcenia jestem technikiem chemikiem - analiza chemiczna , cześciowo pomogło mi to w znalezieniu aktualnego zajęcia . Jestem liderem zmiany ( tak po światowemu firma nazwała ) , prościej zmianowy w papierni . ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Jestem nauczycielem. Ukończyłem chemię, a uczę matematyki, chemii, fizyki i informatyki. Musiałem skończyć parę podyplomówek, których do końca życia pewnie nie odrobię :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mancza Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Z wykształcenia logistyk - obecnie zaopatrzeniowiec - magazynier - sprzedawca w małej firmie zajmującej się wózka widłowymi, czyli krótko mówiąc 3in1 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaSspeR Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Hehe to teraz ja powiem i blady strach na Was padnie :) Jestem operatorem obrabiarki sterowanej numerycznie, czyli w skrócie produkuję tarcze hamulcowe w Brembo. Gdybyście kiedyś mieli problem z założeniem tarczy albo się tarcza rozpadnie po 2 hamowaniach, to możliwe, że miałem gorszy dzień w robocie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Z wykształcenia Informatyk-Grafik komputerowy. Przez dwa lata pracowałem w zawodzie jako designer rekreacyjnych pneumatycznych urządzeń :) Obecnie pracuję jako handlowiec w branży komputerowej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar_ZL Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ja również jak kolega piszu nie pracuję, bo przygotowuję się do matury w I LO w Lubinie. I powiem szczerze, że wolałbym gdzieś robić niż coraz bardziej się stresować, że matura tak blisko... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 skoro tak, to ja tyż :) z wykształcenia automatyk przemysłowy, po politechnice (zawód nigdy nie wykonywany), 4 lata funkcji "kalkulatora" instalacji elektrycznych, od 5 lat jako handlowiec w branży informatycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi