williams98 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Mam Renault Megane Coupe 98' (2.0 16V Williams 150KM). Przy montażu nowego radia (+wzmacniacz) mam problem z połączeniem pomiędzy wzmacniaczem i akumulatorem (kabel zasilający). Dokładniej nie mogę zlokalizować "dziurki" pomiędzy kabiną, a komorą akumulatora. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję!! pozdr. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Williamsnie wiesz co piszesz - williamsy skończyły się na clio williams....parę lat wcześniej. Silnik 2.0 16v w coupe to nie jest nawet ten sam silnik co w Willim dziurka jest chyba po lewej stronie przegrody, na wysokości mocowania wycieraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
williams98 Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 A co ma silnik do mojego problemu? A jak bardzo chcesz to zrobię Ci zdjęcie silnika, kochanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 daj zdjęcie, będzie o czym dyskutować :) może to Ci się przyda: http://www.meganecoupe.glt.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
williams98 Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Chyba sie przyda :)) Dzięki wielkie! :)) Jutro zajrzę pod maskę i przy okazji zrobię foto specjalnie dla Ciebie ;* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 i co z fotkami? chyba ktoś się wystraszył swojej niewiedzy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTTOMASSS Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witam. Chce poprowadzić plus od akumulatora do wzmacniacza w bagażniku. Jak mam bezpiecznie i bezproblemowo poprowadzić kabel do środka auta z komory silnika?? Auto takie jak mam w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akselb3 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ja również dołączam się do pytania, jednak auto troszkę inne. Prosze o jakieś informacje którędy przeciągnąć kabel aby było bezpiecznie i najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTTOMASSS Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Widze że nikt nie odpisuje... Tylu tu speców od wszystkiego a nikt nie potrafi odpowiedzieć na moje pytanko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Bo tp prosta sprawa - za akumulatorem do kabiny i w dół pod plastikami słupka - potem pod progami (wewnetrznymi plastikowymi) - nawet nie trzeba ich odkręcać - potem jak kto lubi albo - pod siedzeniem i już w bagażniku - pod plastik na nadkolu i bagażnik Polecam kabel audio 2x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Widocznie nikt nie miał takiego problemu jak Ty. Ja wraziłbym przewód w jakiś otwór na wiązkę kabli, na pewno jest tam co najmniej kilka takich otworów. Potem na dół po ramie drzwi do plastikowego progu i do bagażnika, Tak chyba będzie najprościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTTOMASSS Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Mi chodzi tylko jak sie łatwo przebić z komory silnika do środka auta. Tam wszędzie jest ciasno ze hoho. Myślałem ze już ktoś to robił i mi pomoze. No ale jak nie to trudno. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zasilanie do wzmacniacza przeciągłem przez otwór łączący komorę z kabiną. Od strony kabiny można go zobaczyć na ścianie grodziowej ponad pedałem sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGAL Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 [przeniesiony] Witam potrzebuje pomocy ktoredy najlatwiej przeciagnac kabel z wnetrza altka do komory akumulatora chodzi o Megane 1,4 1997r. pozdrawiam!!! Posta przeniosłem do już istniejącego tematu. Zapoznaj się z powyższymi postami i REGULAMINEM, który naruszyłeś. (pkt. 6) Udzielam upomnienia. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Sprawa wręcz banalna Ja mam akumulator po stronie pasażera, zaraz za nim jest gumowa zaślepka na otwór do kabiny. Tam przeciągnąłem zasilanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi