Krzychu Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Jeśli masz problem z aktywacją konta na forum, zgłoś swój problem w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dradzik1 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Chciałem aktywować konto ale na podany e meil nie przychodzi link aktywacyjny . Nie wiem co mam jeszcze zrobić żeby to aktywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Konto aktywowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlba Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 chciałbym aktywować konto, ale nie przychodzi do mnie mail związany z aktywacją nie mogę również wysłać maili z mojej skrzynki nadawczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Skoro mozesz pisac posty tzn, ze konto jest aktywne. Obecnie nie wymagamy dodatkowej aktywacji kont dla nowych uzytkownikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlba Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 kiedy wiadomości z mojej skrzynki nadawczej zostaną wysłane? czy są one wysyłane od razu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 PW zostaje w dziale "do wyslania" tak dlugo jak odbiorca jej nie nie przeczyta. po tym "przechodzi" do dzialu "wyslane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 To pewnie o mnie chodzi bo kolega napisał ale ja dopiero teraz mogłem się podłączyć - już odpowiedziałem. Sprawdź, już powinna zniknąć z "do wysłania" i powinna być w "wysłane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyk Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 "Nie posiadasz uprawnień dostępu do tej strony" wyświetla się kiedy chce wysłać priv lub mail do niektórych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Swoiste zabezpieczenie antyspamowe. Musisz trochę częściej bywać na forum i aktywniej brać udział w dyskusjach. Nie jak dotychczas, średnio 1 post w miesiącu, ale się rozpisujesz :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 PW i maile były notorycznie wykorzystywane do rozsiewania spamu, stąd te obostrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyk Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) No dobra rozumiem, a czemu nie mogę założyć tematu w dziale sprzedam? Edytowane 1 Listopada 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Pewnie za mało postów,zwłaszcza na poważne tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Kolego Bzyk, aby założyć temat w dziale sprzedam wymagana jest odpowiednia liczba postów, konkretnie 100. Ty na razie na swoim koncie masz 11 postów, tych zliczanych. Polecam zapoznać się z regulaminem forum, tam wszytko wyjaśniono co należy zrobić gdy nie ma się tych 100 postów. Edytowane 1 Listopada 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradgerard Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witam! Na początku chciałbym się przywitać z racji, że to mój pierwszy post na tym forum :) Chciałbym zgłosić problem z wysyłaniem aktywacyjnego linka. Mail, który obecnie używam jest na domenie windowsa ([email protected]), niestety ponad dobę czekałem i link aktywacyjny nie przyszedł, na szczęście zalogować się mogłem, postów pisać już nie ale można było zmienić adres maila i już po zmianie na jakiś mój stary, nieużywany mail na onecie link przyszedł po chwili. Widocznie problem leży po domenie na której mamy swoją elektroniczną skrzynkę. Tak więc po mniejszych trudnościach jestem na forum :) Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi