Wegierek Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam. Zamierzam kupić kolejne auto i wybór padł na Megane II Zainteresowała mnie ta aukcja: Mój odnośnik Co możecie powiedzieć na jej temat? Z góry dziękuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 No to trochę tych kilometrów ma nabite 90000000 km według opisu sprzedającego . Druga ściema to że auto jest jeden dzień w kraju. Ważność tablic się skończyła 2 styczna 2013r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Na lepce 103 593 km a gość podaje 90 tyś km. Druga sprawa to tablice skończyły się 2 stycznia i taka perełka jeszcze sie nie sprzedała, coś śmierdzi ale jak masz blisko to przejedź i zobacz. Bądź podejrzliwy i nie napalaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Na lepce 103 593 km a gość podaje 90 tyś km. Bo to jest podany przebieg przy którym trzeba zrobić następny przegląd. Osobiście uważam, że auto może mieć taki przebieg, ale jest po jakimś wypadku. Edytowane 14 Marca 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 W takim razie według jednego dokumentu z fotografii na którym jest 94357 km z datą 28,09,2012 a mamy marzec 2013 to wynika, że od tamtej daty licznik liczył do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wegierek Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Do Inowrocławia mam trochę ponad 200 km, ale gdyby opis był prawdziwy to warto podjechać i obejrzeć Sądząc po stanie wnętrza i oglądając inne auta z przebiegiem deklarowanym na 150tyś km ta meganka wygląda o niebo lepiej :!: Mógłbym też sprawdzić vin w serwisie renault. Jakie informacje bym tam uzyskał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Mógłbym też sprawdzić vin w serwisie renault. Jakie informacje bym tam uzyskał? Poznał byś całą historię auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wegierek Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Darowałem sobie tamtą megankę i znalazłem inną blisko siebie: Mój odnośnik Mogę jutro podjechać i ją obejrzeć. Co o niej sądzicie? Oprócz tego, że przebieg też zapewne cofnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi