jdd Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Witam, planuję zmianę samochodu i dlatego zwracam się z prośbą o ocenę tej oferty http://www.renaultwarszawa.pl.... Cena chyba nie jest niska, ale okazje w przypadku samochodów używanych to chyba nie istnieją. Proszę o opinie doświadczonych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokon4 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Wg mnie cena do przełknięcia (jak za 5 letnie auto z takim przebiegiem w benzynie). Nie wiem jak sobie radzi to autko z takim silnikiem (osobiście wolałbym coś w ON). Wiadomo, zawsze mogłoby być taniej, ale tragedii nie ma. Wyposażenie OK - praktycznie masz wszystko co potrzeba. Wracając do ceny: spróbuj "męczyć" sprzedawcę o jakiś rabat. Sam kupowałem auto używane u dealera Renault i dość sporo udało mi się z nich jeszcze wycisnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witam, Wg mnie trochę drogo... Mam podobne, ale zdecydowanie lepiej wyposażone, no i dCi - i tyle bym za nie nie zapłacił Ręczna klima, brak świateł przeciwmgłowych, zwykłe zagłówki, "czarne" felgi, kierownica, gałka i dźwignia od awaryjnego nie-skórzane... (pomijam inne, których i u mnie brak, np. ESP, tempomat). Osobiście próbowałbym negocjować i przygotowałbym się na 22-23 kPLN. Nie zmienia to faktu, że samochód faktycznie wygląda dobrze, bo jak rozumiem przebieg pewnie realny. Pzdr., konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anneetta24 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 No właśnie.. przebieg.. jeśli faktycznie realny to i tak cena jednak zbyt spora ,takie autka raczej stoją za ok 23 tys.. choć pewnie cena jest celowo zawyżona aby można było z niej zejść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ogłoszenie bardzo ogólnikowe.Brak dokładnego opisu auta,brak jakichkolwiek informacji o pochodzeniu,historii serwisowej-trochę zniechęca.Ze zdjęć niczego nie mogę wypatrzyć.Jeśli auto ma jakieś papiery z serwisu-sprawdź je.Są przypadki gdzie ASO poprawia lub dorabia niektóre wpisy. Jeśli będziesz się decydować na tą megankę - oczywiście sprawdź ją pod kątem bezwypadkowości,a na fakturze niech opiszą stan auta i przebieg.Nie daj się nabrać na wpis:stan licznika. Sprawdź dodatkowo koło zapasowe czy jest takie same jak pozostałe koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalos1 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) Witam, podczepie sie pod temat mam zamiar obejrzeć na dniach to autko http://otomoto.pl/renault-megane-C28123501.html zakładam, ze niemiec pozbył sie auta bo coś padnie zaraz wiec pewnie w pierwszych miesiącah padnie turbo wtryski albo dwumasa :) i jesetm na to przygotowany ale moze ktos z was dojrzy na fotkach cos niepokojącego wg sprzedawcy i dok auto przyjechało z niemiec i niebyło przy nim nic robione VIN nieznam jeszcze Regulamin pkt.5.6; 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :D Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :) :P -Prezes Edytowane 25 Marca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi