stach0903 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam. Moja Meganka ostatnio ciężko odpala. Jak juz ją zapale to na wolnych obrotach drży. Jak się nagrzeje to wtedy pracuje już normalnie, nawet na wolnych obrotach. Mam ją od 2 lat i wczesniej nie było takiego problemu!!! Jaka może byc tego przyczyna? Oczekuje na sugestie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jeśli te dwa objawy występują razem, podejrzewałbym świece żarowe. Pod tym kątem bym sprawdził ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 pcz_07 ale dziś nie jest prima aprilis ;) BTW - stach0903 jaki stan poduszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) mrarek jak wytłumaczysz ciężkie odpalanie i połączysz to z poduszkami? ;) Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez pcz_07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Poduszki silnika a ciężko odpala tzn co się dzieje długo kręci? Szarpie czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 mrarek jak wytłumaczysz ciężkie odpalanie i połączysz to z poduszkami? :P może być powiązane (jak piszesz), a może nie. ale niech wypowie się, co uczynił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkside1987 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 U mnie były podobne objawy.Cieżko odpalał, trząsł się niemiłosiernie. Diagnoza wtryski uwalone,pompa uwalona,w baku pełno opiłków. Jestem właśnie w trakcie naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi