.Misio. Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Gorzej jak w bagażniku mamy trochę rzeczy i trzeba się dokopać do takiej gaśnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żelu Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 też miałem problem z umiejscowieniem gaśnicy po zakupie scenica. włożyłem ją do schowka pomiędzy siedzeniami kierowcy i pasażera, jest dosłownie pod ręką - nic lepszego nie wymyśliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Misio. Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ja mam w schowku pod podłogą - też nie znalazłem innego lepszego dla niej miejsca... Przymierzyłem w SC II ale tak jak kolega gojgien, zrobił u siebie tu się niezbyt da :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alor1984 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Apteczka może być troche bardziej zakamuflowana, ale gaśnica powinna być w najbardziej dostępnym miejscu, także ten pomysł z gaśnicą za siedzeniem kierowcy jest przedni i jak tylko się ociepli zastosuje go u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 żelu, ma dobry pomysl na rozmieszenie. Moim zdaniem wsadzenie/przyczepienie gaśnicy za fotel kierowcy albo do bagażnika lub gdzies dalej jest marne bo niemozna tam szybko dotrzeć ręką. Dlatego gaśnice wrzuciłem do schowka pod siedzeniem kierowcy i jest ok B) Bardzo szybko mozna się do niej dostać. Do apteczki przyczepiłem żepy i powędrowała na tylnią półkę. Niejeździ mi w ten sposób po połce B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 ....wsadzenie/przyczepienie gaśnicy za fotel kierowcy....... jest marne bo nie mozna tam szybko dotrzeć ręką...... Ja swoją gaśnicę mam w łapkach w niecałe 3 sekundy, bez ruszania się z fotela kierowcy i bez treningu. Niestety z tego co czytam, to jest to możliwe tylko w sceniolach I ale to i tak dobrze. B) W schowku (szufladzie) pod siedzeniem kierowcy mam inne bardzo potrzebne zabawki jak kamizelki, żarówy z bezpiecznikami i takie tam inne drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alor1984 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Właśnie to jast duży plus Sceników, że mają dużą ilość schowków B) i w temacie rozmieszczenia potrzebnych drobiazgów mamy pole do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynu-k1 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Połączono z już istniejącym tematem. Nie wiecie panie bądź panowie gdzie znajduję się miejsce na gaśnicę w megane 2 z 2003r. Planuję zakupić gaśnicę razem z uchwytem to może podpowiecie gdzie najlepiej ją umieścić Dzieki bracia. Edytowane 5 Lutego 2015 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) W sceniolu mam gaśnicę (bez uchwytu) w lewym tylnym schowku w podłodze. Zmieściła się tam jeszcze gumowo parciana linka holownicza http://allegro.pl/lina-linka-holownicza-3t-4m-pas-tasma-mocna-haki-i4968153087.html i kable rozruchowe. Edytowane 5 Lutego 2015 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Skuteczność gaśnicy samochodowej, "samochodowych" rozmiarów jest mocno dyskusyjna. Dlatego gaśnicę przechowuję w schowku pod podłogą bagażnika. Tak samo miałem w Megane 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ja mam pod siedzeniem pasażera przypięta plastikowymi zaciskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 "fabrycznie" gaśnica w meganie 2 kombi jest w bagażniku, w takim schowku w ściance bocznej. A w Meganie 3 kombi jest pod podłogą , też w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi