sepiol Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Witam, /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Zbieram się powoli do zakupu felg i opon na lato do mojej Meganki. Nie wiem jednak jakie parametry dokładnie powinny spełnić żeby wszystko pasowało idealnie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ O jakich dokładnie parametrach felgi i jakie opony do tych felg powinienem zakupić? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Mam obecnie zimówki na alusach 250/55/16 /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dzięki za pomoc:) Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Mam obecnie zimówki na alusach 250/55/16 Chyba 205/55/16 miałeś na myśli, w taki razie na 17 powinieneś zakupić opony 205/50/17 lub 225/45/17 wtedy zachowasz średnicę koła, co do parametrów samych felg to w temacie MIII nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 A parametry felg znajdziesz używając "szukaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sepiol Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 ok, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi