marnico Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Witka,pojawił się drobny problem,komputer wyświetla średnie spalanie 12,5-12,7 co nie jest prawdą.Sprawdzałem dwa razy i wyszło 6,5(trasa).Inne wskazania zasięgu,chwilowe itd.są ok.Byłem na kompie błędy wykasowane,proszę o sugestie Dodano: 25 maj 2013 - 18:59 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s050197 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 nic tylko się cieszyć. u mnie komputer pokazuje dokładnie tak jak u ciebie, z tym że faktycznie tyle paliwa spala ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 6,5 litra w trasie? to dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marnico Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Ok,ale pomijając czy to dużo czy mało jest to irytujące,więc chcę z tym coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu66 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Po wykasowaniu błędu nic się nie zmieniło we wskazaniu spalania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marnico Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Nic się nie zmieniło,mechanik wykasował co było i bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu66 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Szkoda, że nie znasz kodów błędów jakie były kasowane, być może miałbyś już odpowiedź co szwankuje. Gdzieś wyczytałem na innym forum, że za błąd wskazania spalania może być odpowiedzialny kończący się przepływomierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marnico Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 No niestety nie znam ich bo były kasowane przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi