macabra80 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 witam od jakiegoś czasu co raz bardziej upierdliwe jest pierdzenie głośnika PP w drzwiach , jak zdjąłem osłone i delikatnie dotknę membrany to jest lepiej i teraz czy głośniki do wymiany czy można to jakoś naprawić. Jeżeli wymiana to na co jaka moc itp.... generalnie jestem hmm byłem zadowolony z audio w mojej megi szału nie ma ale jak dla mnie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Wymień, najlepiej jakąś z małą mocą, masz dużo tematów na ten temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Czyli do wymiany. Tylko jak się ten głośnik fachowo nazywa woffer, goffer czy co tam innego. I jaki wymiar i jaką mają moc seryjne głośniki? Sorry że w szukajce nie szukam ale na taptalku ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 13, moc nie mam pojęcia ale szału ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 a ktoś mi coś więcej jest w stanie powiedzieć o takim zestawie bo mogę używany kupić po fajnej cenie warto ? http://www.audiopioneer.pl/pioneer-ts-q131c-polska-gwarancja_tania-wysylka_raty.html Dodano: 01 cze 2013 - 20:32 no i się spóżniłem niestety....... a męczy coraz bardziej teraz mam budżet ograniczony na megi a chce się pierdzenia pozbyć i pytanko mam czy orginalne głośniki róznią się czymś jeśli chodzi o przód/tył bo rozmiar rozumiem ten sam 13 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamerek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kup ori. woofer'y, a nie kombinuj, bo w twoim przypadku, może być tylko gorzej. Na allegro znajdziesz bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi