drzazga Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 witam! Orientuje się ktośczy do megane III 1.5dCi są do nabycia sprężyny obniżające ? W Meg II miałem z JAMEX a teraz nie umiem żadnych odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) EIBACH poniżej 600zł komplet Edytowane 29 Maja 2013 przez Tytan555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonG Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Polecam odwiedzić stronę producenta Eibach i tam poszukać sprężyn do swojego auta. Jednocześnie z własnego doświadczenia nie polecam oszczędzać i zakładać nic innego jak Eibach. W poprzednim aucie chciałem zaoszczędzić zakładając najtańsze sprężyny obniżające i nie byłem zadowolony. Nie wiem jak ma się to do trwałości zawieszenia ale w moim przypadku po pól roku miałem przednie amortyzatory do wymiany (oryginalne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi