Mike91 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witam Od Grudnia 2012 posiadam Meganke 2006 1,5 dci 86(anglik) Wczoraj wracając z pracy przy skrecie usłyszałem i zarówno poczułem pod nogami duży huk tak jakby coś się napieło i strzelilo bardzo głośno, teraz czasami przy kreceniu kierownica do oporu badz podjazdach pod jakiekolwiek progi odczuwam dziwne stuki, mam wrazenie ze w prawym przednim kole Jak myślicie co się mogło stać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Myślimy ąe to bomba ale niefachowo podłożona skoro huk był, a auto dalej jedzie..... A tak na poważnie to podnieś maskę, pochyl się pod nadkole i sam zobacz co z prawej strony jest nie tak w stosunku do lewej. Patrz na stan sprężyn, mocowanie kolumny, górne łożyska...... Możesz jeszcze do wróżki podjechać, bo nasza forumowa szklana kula jest nadal w naprawie, padła od nadmiaru głupich pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi