jazel Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Co administracja na to, zeby stworzyc dwie nowe grupy - Megane I i Megane II? Stworzyliscie specjalna grupe dla kobiet (pozdrawiam wszystkie Panie) i teraz sie wyrozniaja, moze latwiej byloby rozroznic uzytkowinikow dwoch wersji meganek gdyby przypisac im jakies kolory (to wyboru do koloru ;-) ). Kiedys juz padla taka propozycja, ale temat zmienil topic i zostal zamkniety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 jazel, idźmy dalej- może od razu nowe forum, by nie było znowu, cytat: "Ale zamieszanie tu macie... " dodano można jeszcze tworzyć grupy z podziałem na: rodzaj nadwozia, jego kolor, rodzaj paliwa, pojemność silnika, jego moc, rocznik produkcji, ilość kilometrów, wiek właściciela, itp. ale po co Każda literka w nicku będzie wtedy w innym kolorze. A co jeśli nick będzie za krótki by pokazać przynależność do wszystkich grup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 gojgien, zapomniales o podziale na tych co wieszaja i nie wieszaja choinki pod lusterkiem, wyborcow PIS i PO, sluchaczy Radia Ma"cos tam" i najwazniejsze: koloru oczu pasażerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Panowie, kolega jazel chciał dobrze, a wy takie śmiechy robicie, nie ładnie! Osobiście też jestem przeciwny robieniu podziałów, łączmy się, nie dzielmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 No gojgien ale objechales pomysl jazela, takie rozwiazanie jest czesto spotykane na forach. Na niektorych jest nawet z podzialem na pojemnosci jeszcze. Przykladowo uzytkownik nalezy do kilku grup: diesel, 1.4 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Krzychu, w swoim poście dopuściłem możliwość takich podziałów. A co do innych for dyskusyjnych- jest tam jeszcze awans do wyższej grupy po przekroczeniu danej ilości postów, (wyścigi w pisaniu bzdetów, byle pisać) udzielonych dobrych rad, (pomógł) itd. To niepotrzebne wyścigi. Co do pomysłu kol. jazela, może i dobry, obawiam się tylko, że legenda wyjaśniająca kogo dany kolor przedstawia, z biegiem czasu będzie większa niż okno boxa. Na razie lista użytkowników online i box, mieszczą sie na jednym ekranie przy rozdzielczości 1024x768 Ps. owszem, do pomysłu jestem sceptycznie nastawiony, a mój poprzedni post nie miał być złośliwy, tylko przesadnie ironiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 w postach i tak widać wszystko to co dany użytkownik chce powiedzieć o sobie i o swoim samochodzie co do rozróżnienia użytkowników kolorem wg. auta pojemności ect.. to też raczej sceptycznie - np.zielony Robak po uwzględnieniu danych będzie w paski a to nie to samo!! ma być zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 ja proponuję podzielić jeszcze na żonatych i zamężnych a do tego kto jeździ w czapce a kto w kapeluszu, dla mnie propozycja jazela spowoduje troszkę większe zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 U nas nie będziemy wprowadzać takich podziałów, także spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja nie mowie, zeby dzielic, odznaczac, czy cokolwiek. Poza tym to tylko propozycja, do rozwazenia - po to jest forum. Wiekszosci sie nie podoba - OK, nie ma problemu (nie jestem obrazony, nie biore tego do siebie, spoko 8-) ) Inaczej: moze odgornie zarzadzic dodawanie na poczatku tematu oznaczenia jakiego samochodu dotyczy (niektorzy juz tak robia). Kiedy sprawa dotyczy silnika mozna dodac info czy to diesel, czy benzyna. Nie oszukujmy sie - Megane z 1995 rozni sie nieco od tedo z 2007. [MI, dti], [MII] czy [All] na poczatku tematu to nie duze poswiecenie, a pomoze utrzymac pozadek, usprawni szukanie i pomaganie innym. Czekam na wiadro pomyj za ten pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Jest opcja przy zakładaniu tematu aby było wiadomo o jaki model auta chodzi - oby tylko chcieć to wybierać a będzie OK. Prosiłbym też aby userzy zaznaczyli jakie autko mają w profilu. Może dać na obowiązkowe przy rejestracji i tylko do wyboru konkretne modele aby nikt nie wpisał "dowolny", "nieznany". Kobiety trza było uhonorować bo jest ich tak mało u nas na forum ;-) BEZ PRZESADY z tym wiadrem pomyj - kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zartuje przeciez, bez jaj... 8-) Z tym wyborem konkretnych modeli - nie glupi pomysl... Jezeli chodzi o ta opcje przy zakladaniu tematu - faktycznie istnieje, ale w miom themie (nie wiem jak w pozostalych?) jest malo widoczna. Moze zamiast "--" napisac "wybierz", albo przesunac pole wyboru nad tytul tematu? Jezeli chodzi o dziewczyny - jestem jak najbardziej za uhonorowywaniem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Prezes, bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Prezes faktycznie - jeżeli dochodzić po kolorze użytkowników to dziewczyn jest aż trzy Ale nie o to mi chodzi. Bo mi się tam wszystko podoba... jeszcze ale brakuje mi na głównej stronie, tam gdzie wyświetla się lista osób zalogowanych itp. listy osób, które obecnego dnia mają urodziny ;-) Zazwyczaj na forach takie info jest. I piszę to nie dlatego, że niedługo mam urodziny ale to w trosce o wszystkich... w końcu ostatnio tak tu miło, świątecznie i prawie rodzinnie Pozdrooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Wyświetlanie urodzin, jest wyłączone ze względu na duże obciążenie serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi